Red Deer Barberclipper + Cordless T-trimmer + Clippercidespray 500ml.

  • €313,39   €367,78
  • Excl. BTW: €259,00

Red Deer Barberclipper + Cordless T-trimmer + Clippercidespray 500ml.

Normale verkoopprijs € 303,95 maar als actieprijs voor € 259,00 ex BTW.

 Red-Deer Barberclipper inclusief Carbon opzetkammen.
"MADE IN GERMANY"  krachtige machine, geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik in de kapperszaak, met twee snelheden, traploos instelbare precisiesnijkop van lasergesneden roestvrij staal, monteerbare lengte-instellingshendel voor rechts- en linkerhandbediening en 360 ° roterende kabelkoppeling voor maximale vrijheid.

 

 

De  Barber Clipper No.1  is de eerste machine uit de nieuwe serie van Red Deer. Hij is een hulpmiddel voor makers die kwaliteit en stijl waarderen. Een  sterke machine  voor professioneel gebruik, elke dag.

Een van de doelen stond  altijd hoog op de prioriteitenlijst tijdens de meerjarige ontwikkeling van de  Barber Clipper No.1 : niet alleen voldoen aan de verwachtingen van de industrie, maar deze ook overtreffen. Elk detail is zorgvuldig geperfectioneerd door de ingenieurs op de R & D-afdeling   om de hoogste kwaliteitstools te creëren. Het resultaat: een apparaat dat het label "MADE IN GERMANY" heeft verdiend   , met  geavanceerde functies  en prestaties die in talloze tests zijn bewezen.

Precisie en kracht  zijn essentieel voor alle barbercuts. Eigenlijk een contradictie op zichzelf, de Barber Clipper No.1 slaagt   erin om beide te combineren. Niettemin werden tijdens de ontwikkeling verschillende messen getest om de meest precieze meskop te construeren. De winnaar:  lasergesneden messen uit Zwitserland,  het moederland van precisie. Ze zetten de kers op de  traploos verstelbare snijkop  met snijlengtes van 0,5 tot 3,5 mm. De afzonderlijk verkrijgbare  Pro Basic Zero No.1 snijkop  duwt deze precisie tot het uiterste: met een snijlengte van 0,2 mm maakt dit een scheerresultaat mogelijk  .

De aandrijving van de precisiesnijkop wordt verzekerd door een  speciale, slijtvrije "borstelloze motor".  Hij zit boordevol vermogen en is, in tegenstelling tot industriestandaard zwenkarmmotoren,  extreem  trillingsarm.  Als gevolg hiervan ligt hij nog steeds comfortabel in de hand, zelfs na uren werk.

De 360 ° kabelkoppeling  , die  draaibaar is gemonteerd , voorkomt dat de  kabel van 3,5 m  tijdens het werk in de knoop raakt . Dit elimineert niet alleen vervelend ontrafelen - werken is bijna net zo eenvoudig en soepel als met een draadloze machine,  maar zonder het stoppen  van opladen en  zonder enig prestatieverlies.

De  levensduur van de kabel  profiteert ook van de vrij draaibare montage:  geen knikken, geen scheuren,  alleen een hoogwaardige, met stof beklede kabel. Een kleine  lasso-clip  creëert ook een variabele lus waarmee het apparaat kan worden opgehangen waar en wanneer het nodig is.

Individuele aanpassingsopties  zijn essentieel in Barbershop, omdat  elke Barber zijn eigen snijtechnieken heeft ontwikkeld  . Met twee snelheden (3.900 of 4.700 omwentelingen) wordt rekening gehouden met deze werktechnieken en voorkeuren. Dit omvat ook de  instellingshendel welke monteerbaar is voor links en rechts handigen.  Eén schroef en minder dan een minuut zijn voldoende. En er wordt ook gezorgd voor de individuele designaanraking: in de komende maanden zullen de nobele, matzwarte Basic-vleugels worden gevolgd door nog veel meer ontwerpen. Reeds beschikbaar:  roodbruin met lederen afwerking  en  mat zwart met Red Deer-logoprint.

Voor de  levering  inbegrepen  opzetkammen  hebben we gekozen voor ervaring: Ze waren samen met de traditionele kam en borstel merk  Hercules Sagemann  speciaal voor  Barber Clipper No.1  ontwikkeld. De vier hulpstukken in lengtes van 1,5 mm, 3,0 mm, 4,5 mm en 6,0 mm zijn gemaakt van een duurzame  composiet van koolstof-kunststof.

De  garantie  van de  Barber Clipper No.1  omvat twee jaar en kan worden uitgebreid met een product registratie op www.red-deer.de website voor drie jaar.


De Red Deer T Trimmer

De professionele draadloze tondeuse "MADE IN GERMANY" voor professioneel gebruik in kapperszaak, met 36 mm brede T-Blade meskop van roestvrij staal, voor perfecte detaillering, scherpe contouren en overgangen, vooral op moeilijk bereikbare delen van de huid.Het 36 mm brede T-blad van roestvrij staal heeft niet alleen het grote snijoppervlak maar ook andere sterke punten: moeilijke plaatsen - rond de oren of de baard zijn gemakkelijk te bereiken, rechte vormen en overgangen gemakkelijk te implementeren.

Het veiligheidsmes creëert ook de perfecte balans tussen precieze scherpte en snijveiligheid. Kortom: de T-Blade biedt optimale flexibiliteit voor alle creaties tot en met de Tatooing.

Werken met de T-Trimmer geeft veel vrijheid: met 80 minuten batterijvermogen glijdt het lichtgewicht soepel, veilig en met nauwelijks waarneembare trillingen van snijden tot snijden.

Gewoon vol comfort, elke dag, de hele dag door. Omdat "break" de Barber-T zelfs na 80 minuten niet kent: met de kabel gaat hij gewoon door - of dankzij de snel opladender binnen no time opgeladen.