Tocco magico is toonaangevend in haarkleuring al sinds 1938 en heeft een onverwoestbare reputatie opgebouwd in kwaliteit en resultaat en is geliefd door professionals.

Tocco Magico was het eerste bedrijf dat begin jaren '30 een haarkleur met natuurlijke kruidenextracten lanceerde - een concept dat 40 jaar later door internationale bedrijven werd herschreven.
Italiaanse smaak, passie en spirit vormen de kern van elke samenwerking en ontwikkeling die leidt tot avant-gard en veilige producten en communicatie-elementen.
Dankzij de eigen productie in Rome, Italië en het onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium kunnen we consistente nieuwe formuleringen creëren voor producten die zijn gemaakt om te voldoen aan alle behoeften van haarkleurmakers en stylisten.
Het respect van Tocco Magico voor de natuur en een gevoel van ethiek zijn een van onze belangrijkste waarden; ze zijn het  DNA  van een merk dat ernaar streeft zijn imago op het hoogste niveau te houden.
Tegenwoordig wordt  Tocco Magico  in Italië en wereldwijd geleid, geproduceerd en gedistribueerd door Famasar - een nieuw, jong en gemotiveerd bedrijf dat gelooft in de continuïteit van een proces dat vele jaren geleden is begonnen.
Altijd een partner aan de zijde van 's werelds beste coloristen en stylisten, vergeet Tocco Magico nooit het echte doel: het verlangen naar schoonheid en welzijn dat leeft in de ziel van elke vrouw sinds het begin van haarkunst!.